Karakaya İlkokulu

Vizyon: Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen, takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip, ilçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü, geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan,evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen bir OKUL olmaktır.

Misyon: Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama 08:50 Ders Bitiş 14:10
Isınma: Soba
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://Karakaya60.meb.k12.tr

Adres - KARAKAYA KÖYÜ KARAKAYA KÜME EVLERİ KARAKAYA ILKOKULU BLOK NO: 16 ZİLE / TOKAT

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Ulaşım;virajlı,bakımsız,toprak bir yoldan sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Zile ilçesine 20 Km mesafededir.